'Vorming is datgene dat overblijft als het geleerde allang vergeten is'

Skucha-consultancy&training

 

Michiel Bitter (1975)

 

Persoonlijke ontwikkeling en professionele vorming is dat wat mij drijft. Het faciliteren en begeleiden van leer- en ontwikkelprocessen van teams en individuele (leidinggevende) professionals is waar ik energie van krijg.

Mijn kwaliteiten zijn het in beweging krijgen en begeleiden van mensen in veranderprocessen, het analyseren van communicatieve en groepsdynamische processen en het herkennen, interpreteren en bespreekbaar maken van onder- en bovenstroom in organisaties/teams. 

Mijn focus ligt hierbij altijd op het werken aan- en vanuit een inclusief en verantwoord prestatieklimaat. De kernwaarden die mij hierbij richting geven zijn: Verbinding, Transparantie, Betrouwbaarheid, Eigenheid, Nieuwsgierigheid, Moed en Aandacht.

 

In mijn bedrijf breng ik de kennis en ervaring mee die ik in dertig jaar op heb mogen doen bij de Nationale Politie. Gedurende de laatste 12 jaar van mijn loopbaan bij de politie heb ik gewerkt in verschillende functies binnen het domein crisisbeheersing bij de Politieacademie, waaronder Teamchef C van team Bewaken Beveiligen en Interventies, Adviseur onderwijskwaliteit (Docent D) en uitvoerend Docent (C en D).

Als docent heb ik onder andere Politieonderhandelaars, leden van de Staven Grootschalig en Bijzonder Optreden (SGBO's) en docenten op het gebied van gevaar- en geweldsbeheersing opgeleid.

Met mijn uitgebreide operationele achtergrond, specialistische ervaring en kennis op het gebied van onderwijs(ontwikkeling) in het hoogste segment van gevaar- en geweldsbeheersing binnen de politieorganisatie, kunt u van mij verwachten dat ik de benodigde expertise met mij meebreng.

Ik kijk er naar uit mijn expertise voor uw organisatie in te zetten.

 

Graag maak ik nader kennis met u in een persoonlijk gesprek, bij voorkeur in persoon met een kop koffie en anders digitaal, zodat ik u en uw organisatie beter kan leren kennen en ik u desgewenst meer informatie kan geven over mijn achtergrond, mijn visie en de mogelijkheden die Skucha-consultancy&training uw organisatie te bieden heeft. Wanneer u onderstaand contactformulier invult, maak ik zo snel mogelijk een afspraak met u. 

 

Vriendelijke groet, saludos kordial,

 

Michiel Bitter

 


Contactformulier